JUVENIL  9-3 SANTA EULALIA 3

Molt dolenta primera de l'equip, no es jugava com en altres ocasions, fins i tot hi van haver moltes errades defensives.

En el minut 2, una jugada del Santa Eulàlia va fer que el seu davanter fiqués el primer gol, jugàvem però no tan ràpid.

Al minut 14, en Marc va empatar el partit i al minut 21, un centre d'en Marc l'aprofito de cap raul per posar el 2 a1.

Després, una errada en una passada en defensa ens va fer que ens tornessin a empatar el partit.

A falta de 9 minuts, un xut des de fora de l'àrea d'en Dani va posar el 3 a 2. D'aquesta manera va acabar la primera part.

La segona part va ser totalment diferent, els jugadors van començar a jugar a futbol i això va fer que vinguessin jugades i els gols.