AT.VALLÉS  1-5 JUVENIL A

Bon partit del nostre juvenil amb moltes ocasions. Al minut 2 ja anàvem 0 a 1 gràcies a una gran passada de Victor Ferre i una bona definició de Raul. Vam tenir claríssimes oportunitats fins que, en una jugada tonta, vam fer un penal claríssim que el jugador rival ho va llençar al travesser. Llavors, va ser una bona primera part on la nostra defensa es va imposar a la seva davantera sobretot al 9 que tenien ells que era bastant bo.

Al minut 32, Victor Morente va aprofitar d'una jugada de Ricky per  fer el 0 a 2.

Una falta ben executada pel Marc es va posar a 0 a 3.

El començament de la segona part va ser molt dolent. En el minut 3 de la segona part, ens van marcar l'1 a 3. Una vegada que vam començar a jugar i a tirar cap endavant, en el minut 56 una bona jugada per la banda dreta va aprofitar Raul per fer l’1 a 4.

Una altra jugada ràpida que va arribar Raul abans que el defensa, li van cometre penal que ell mateix va transformar en l’1 a 5.

Partit jugat amb més intensitat que altres davant un rival que al final no ens va complicar la vida.