JUVENIL A 2-2 LLINARS A

Partit molt dolent per part nostra. Ens va costar molt entrar en el partit davant un rival que va viure gràcies als nostres errors defensius. Nosaltres vam tenir moltes ocasions que no s'expliquen com la vam fallar.

Al minut 16, el Raul va aprofitar una passada en profunditat per fer l'1 a 0 i, amb, això es va acabar la primera part.

A la segona, després de diverses oportunitats, en el minut 56 el Llinars aprofita un error per fer-nos l'1 a 1.

Una gran jugada personal d'en Raul va posar el 2 a 1. Encara quedava molt partit i vam tenir ocasions, i ells en una contra ens van empatar a 2. Vam tenir moltes pèrdues de pilota, controls que es fallaven i no jugàvem com altres ocasions.

Un rival molt fluix es va aprofitar dels nostres errors per poder-se portar un empat injust.