JUVENIL A 2-1 AMELLA DEL VALLÉS

Partit molt intens contra un rival que es defensava bé i jugava a la contra. Al minut 22, una gran jugada nostra, la pilota va arribar al nostre jugador Raúl que va rematar i va aconseguir el 1 a 0. Vam tenir mes ocasions però, a l'hora d'arribar a porteria, la pilota no volia entrar a porta de vegades per errors dels nostres davanters o parades del seu porter. Ells van tenir escasses arribades a portes a la primera part, si que nosaltres ens faltava una mica més d'intensitat i de tenir mes pilota.

A falta de 3 minuts un córner tirat per l'Ametlla, la pilota va donar al nostre defensa Roger que amb la mala fortuna que va entrar en la nostra porteria i  era l'1 a 1.

La segona part va ser una altra història els nois van sortir amb molta intensitat i així va arribar el 2 a 1. Una jugada de Ricky que va llançar en profunditat a Oscar perquè rematés i posés el 2 a 1. Vam tenir també ocasions clares per sentenciar, però la falta d'encert ens va fer patir fins al final. Dues intervencions increïbles d'en Manu ens va ajudar a agafar aquesta primera victòria del campionat.

Bon partit i bon treball per part dels  nostres nois a seguir treballant que això acaba de començar.