VALLÈS  C. AT.   -     0   -   2   -  C.F. VILANOVA del VALLÈS

Partit a un camp que mai sens dona bé  , amb un rival molt batallador i que sempre ens costa molt fer-li gols.

I així va ser el VILANOVA va dominar sempre el joc però no arribaven els gols sigui per mala punteria o per les bones aturades del porter local .

La primera part  va acabar  0 – 0  , a la represa altre cop dominant el partit però fins al minut 64 l,OSCAR fa el 0-1  un bonic gol rematant una bona jugada nostre de las moltes que varem crear i fins el minut 80 que en una bola filtrada a l’esquena dels defensors l,OSCAR fa el 0-2 guanyant la mà al porter .

Partit ben guanyat i estem a falta de dues jornades per acabar el campionat que no em pogut assolir l’objectiu que ens varem marcar al començar la temporada .

Acabo felicitant al porter del AT. VALLÈS  que va fer unes  aturades rellevants  perquè es fet a casa nostre i l’estimem molt .

També ressaltar el bon partit del MARC (juvenil) que junt amb el VICTOR (juvenil ) i també ahir el MARTI (juvenil) ens en ajudat en els últims partits i en fet molt bona feina .

ÀNIMS VILANOVA . TOTS JUNTS . DOS COLORS UN SENTIMENT .