C.F. VILANOVA del VALLES --     3   -    2     LOURDES U.D.

Per fi el VILANOVA trenca la mala ratxa i amb una mica de sort guanya un partit després de 4 jornades .

El partit comença bé pel VILANOVA  i en el minut 11 varen fer el 1 – 0  marcat pel OSCAR després de una robada de pilota del KIRIAN  , els jugadors van agafar el mando del partit i al minut 35 el ALEIX CIRERA va fer un magnífic gol per tota l’escaira després de robar una pilota dins l’àrea i el remat final . Amb aquet resultat arribem el descans  amb 2-0 .

Comencem bé la segona part però el LOURDES ens comença a pressionar i agafa el comandament del partit, i en el minut 50 ens fan el 2-1 , arriben els nervis i ens descentrem de tal manera que en el minut 58 ens fan el 2-2 jugant més bé que nosaltres, per sort només els va durar l’empat 5 minuts sinó ho haguéssim pasat malament segur, en el minut 63 el KIRIAN en una bona arribada ens fa el 3-2 .

Varem patir per aguantar el resultat però ja no es va moure el marcador.

Per fi una victòria que esperem sigui l’inici de la recuperació del bon futbol que segur poden fer els nostres jugadors i ja ho havien demostrat.

Endavant i tots junts , sense nervis i confiant segament en les nostres possibilitats .

ENDAVANT  VILANOVA .  ( DOS COLORS I UN SENTIMENT )