C.F. VILANOVA del VALLES  -   1  -   1   LA TORRETA  C. F.

Partit en el qual s'esperava molt més del VILANOVA després del canvi a la banqueta. No es va produir la reacció que esperàvem.
Tots dos equips varen tenir poques ocasions de gol però sí que en el minut 10 ens fan el 0-1 obra d'un exjugador del VILANOVA en un embolic dins l'àrea que no sabem treure la pilota amb geni i el JULIAN (esto no vale) se la troba i cap dins la xarxa.
Després del gol visitant el VILANOVA reacciona i després de tres ocasions al final al minut 31 el KIRIAN remata una bona jugada trenada des del mig camp.
A la represa no millora el joc de cap equip tot i que sembla que l'equip visitant està més a prop de marcar-nos el segon que nosaltres.
Tenim que reaccionà si volem aconseguir l'objectiu, si mes no lluitar i donar-ho tot per no defraudar a la gent que ha confiat en nosaltres.
Si volem PODEM junts i a totes, perquè ara ja són 4 equips que estem a la lluita pel segon lloc. El premi és fer la promoció.

Ànims ALS JUGADORS, Tècnics, AJUDANTS que en el dia a dia estan treballant per assolir la fita.