BIGUES  C. E.   -    2  -   4   C.F. VILANOVA del VALLÈS

Partit molt ben resolt per els nostres jugadors tot i que al final de la primera i començament de la segona ens varen fer dos gols que els va posar per davant al marcador i  ens van complica el resultat.

Al comença el VILANOVA va dominà el joc i varem tenir unes 6 ocasions tan clares que sembla impossible fallar-les .

Al minut 16 l, OSCAR va fer el 1-0 amb una molt bona jugada de l’ISMA amb l’ALEIX que li deixen la pilota per rematar-la a gol . Tal com he explicat al minut 36 de la 1ª com al 53 de la segona ens fan el 2-1  amb jugades que fallem en defensa  que es tenen que corregir.

Tot i els nervis que provoca posant-se per darrere el marcador havent tingut al menys 6 ocasions de gol que entre pals , porter i mal remats el VILANOVA es posa les piles i en un santiamén varen capgirar el marcador al 62 l’OSCAR va fer el 2-2 al 65 el mateix OSCAR va fer el 2-3 i al 69 L,ALEIX fa el 2-4 amb unes bones jugades  donant opcions de bons remats i encara l’àrbitre ens va anul·lar un gol que ni ell sap perquè . Total adormir el partir i cap a casa que feia molt de fred a BIGUES.

Ressaltar al hak trick del OSCAR que els va tornà “locos” als defenses amb molta més mobilitat que en anteriors partits i les bones pesades a l’esquena dels defenses que les va aprofità.

El proper partit a casa amb el CALDES que es el primer classificat el 18 de FEBRER a las 12 hores . Ens donarà la mesura per si som capaços de complir l’objectiu de la temporada.

SOM-MI  VILANOVA .   Per tots u tenim que assolir i com u gaudirem.

DOS COLORS UN SENTIMENT .  Força VILANOVA.