MONTORNÈS 0-9 VILANOVA FEMENÍ

Partit controlat

El primer quart va acabar amb 0 a 2 amb dos gols de l'Ari. El partit estava molt controlat, a més a més de la insistència amb la que jugaven en un camp molt ample. Sobretot els hi vaig comentar que haurien de jugar sobretot amb pilotes a l’espai. De fet, el primer gol va anar d’una jugada a l'espai.

El segon quart va acabar amb zero a zero, ja que ens van confiar molt, vam tenir moltes ocasions, però la pilota no entrava.

Al tercer quart vam acabar de tancar el partit amb dos gols de l'Ari i dos gols de la Carmen van liquidar el partit.

En l'últim quart, van haver tres gols: un de la debutant Isabel, després d'una passada de la Claudia i dos gols més de la Claudia. El partit va acabar amb zero a nou, van haver més jugades, però al final, es va controlar bé el partit en tots els aspectes, i amb  bones intervencions d'en Micky en moments puntuals del partit.

En resum, queden dos partits (més l’ajornat) on podem veure si podem guanyar el campionat. De moment, independentment del resultat de la classificació, les noies des de l'inici de temporada fins ara han millorat moltíssim i això és el que jo valoro.