PREBENJAMÍ A 6 – 0 LA LLAGOSTA

Aquest dissabte qui va poder veure el partit, n’estic segur, va disfrutar i molt, com ho vem fer els entrenadors. Veiem com dia a dia els nens milloren tàctica i tècnicament, i com sabreu, la cosa més gratificant de la feina de ser entrenador és veure com alló que es treballa en els entrenaments es posa en pràctica al partit.

El resultat? No ens interessa per res. Llavors què ens interessa? Doncs ens interessa que els nens aprenguin passant-s’ho bé i disfrutant del futbol, i està clar, que si guanyem, millor. La prioritat no és aquesta però. Els nens comencen a interpretar de la millor manera ON ESTAN ELS ESPAIS BUITS al camp, ja que en aquesta categoria, la majoria dels equips van bojos darrere la pilota. Això els hi permet, que apartir d’una bona col·locació al camp, el jugador allunyat tingui sempre temps per pensar.

No he volgut dir res sobre el partit, perquè penso que els nanos van fer un PARTIDÀS, sí, en majúscules. Nois, hem de seguir igual, ja que tenim el llistó molt alt, però no adalt de tot, perquè aquest equip no té sostre! Molt bon treball i a seguir millorant!!

 

Aleix Colom i Arnau Forné