PREBENJAMÍ A 3 – 3 Lliçà d’Amunt

Bon partit en línies general on els petits detalls fan que els dos equips empatin a 3, en un partit on els locals es van merèixer molt més que un empat.

Ens enfrontàvem a un equip de la part alta de la classificació com és el Lliçà d’Amunt, actualment classificat amb els mateixos punts que nosaltres (7).

Els nostres van començar adormits no, lo següent. No estavem ben col·locats al camp,i el joc no era fluïd,  això va fer que no generèssim cap ocasió clara de gol en els primers 10 minuts. Malgrat tot, els visitants tampoc es van apropar a la porteria d’Aleix Teixidó.

L’actitud del segon quart va ser l’adequada, bona col·locació al camp, fent LA CORDA com cal i això es va notar quan amb només 5 minuts ja haviem marcat dos gols, obra de Quim i de Guillem Molina de penal (per cert, molt ben llençat). Tot i això, vem tenir algua oportunitat més per incrementar la diferencia al marcador però una vegada el porter i d’altres que se’ns feia la portería petita, no va poder ser possible. Amb tot, una pèrdua de pilota en camp contrari, i intentant moure la pilota d’un costat a un altre del camp, va suposar una falta a la frontal de l’àrea que suposaria el 2-1. Descans.

Al tercer quart la mateixa tònica que el segon quart, estàvem molt ben situats al camp i generàvem ocasions de gol. Cal destacar el bon posicionament al camp de jugadors que els vem canviar de la seva posición habitual i van respondre a la perfecció.

A l’últim quart, el rival va sortir molt més intens que nosaltres, això va fer que en trenta segons, igualèssin el partit a 2 amb una gran jugada individual del seu millor jugador (número 9). Minuts després i amb una altre pèrdua en zona de construcció, i altra vegada intentant moure la pilota d’un costat a un altre del camp, el rival es posaría per davant al marcador. Amb tot, els nostres no van abaixar el cap i van reaccionar anotant el gol de l’empat. Els últims minuts van ser d’una gran intensitat dels nostres, tancant a l’equip visitant a la seva propia área.

Excepte el primer quart i els 3 primers minuts de l’últim quart, molt bon partit dels nostres, on les pèrdues ens van perjudicar, però si no els nens no intenten jugar la pilota ara que no hi han categories, quan ho faran? En conclusió, seguirem treballant per corregir aquests errors que de ben segur que repetirem per intentar jugar bé a futbol, intentant tocar la pilota i moure-la d’un costat a un altre del camp. A seguir treballant nois, i a seguir aprenent, que d’això es tracta!