BENJAMÍ C 2 - 6 SENTMENAT

El partit es disputava a las 10:45 al camp municipal de Vilanova Del Valles. Un Vilanova el primer quart espectacular en que ens ficavem per davant del marcador i del primer quart. El segon quart el principi no vam baixar la intensitat que portavem en el primer quart pero de un error de mala colocació al camp ens van empatar al marcador, i a pocs finals del quart ens van marcar el segon injustament de un clar fora de joc en que el senyor col·legiat no el va pitar. Els ultims dos quarts seguiem amb la dinamica del primer quart, arriban a la porteria del equip rival, pero a cara porteria no erem eficients, tots just el equip rival ens van arribar 6  vegades en la cual que van saber definir molt be a cara porteria. Tot i així m'en vaig super content de el gran partit dels nens en que el resultat es massa abondant per un Vilanova que va fer un grandissim partit davant de un bon rival. Ara toca seguir treballant i anar milloran't i a pensar amb el proxim rival que es el Granollers.