SANTA EULALIA 2- 2 ALEVÍ A

Partit disputat en el municipal de Santa Eulalia de Ronçana davant prop d’uns 60 espectadors.

Partit intens, disputat i ben jugat per part del nostre equip, qui deixant de banda els primers minuts de partit, va portar en tot moment el pes del match.

Considerem que el resultat final, no s'ajusta o no fa realment justícia al que es va veure sobre el terreny de joc, tenint en compte la bona imatge en línies generals que va mostrar la plantilla durant l'encontre. El partit, s'iniciaria amb una primera fase de tanteig per part dels dos conjunts, essent els locals qui incomodarien una mica més amb aproximacions a l'area visitant, qui acabaria controlant be les accions per part de la defensa.

El partit començaria a trencar-se amb un gol afortunat dels blanc i verds a la sortida d'un corner, fent entrar la pilota directament després de tocar el pal llarg de la nostre porteria, posant així el 1 a 0 al marcador. Només uns minuts més tard i després d'una aproximació del Santa Eulalia en les inmediacions de la nostre àrea, l'àrbitre decretaria finalment falta a la frontal a l interpretar falta en l'entrada realitzada. El free kick, impactaria en la barrera defensiva, canviant per complet la trajectòria inicialment marcada, despistant així el nostre porter i suposant el 2 a 0. Això va suposar un cop psicològic pel nostre equip, que havia vist com el rival s'avançava per partida doble fruit d'accions afortunades i no de jugades d mèrit. A més, erem consicents que les accions de perill que vam gaudir, no vam estar encertats en la finalització. Però amb una de les aproximacions realitzades, l'acció acabaria en corner que magistralment executat en curt i després duna centrada i rematada precises i amb la potència necessària, l'equip retallaria distàncies en el marcador, fent pujar el 2 a 1.

L'equip va empenyer el rival prop de la seva porteria a mesura que passaven els minuts i va gaudir d'ocasions clares per a poder capgirar el marcador, però no seria fins després d'un xut de mitja distància que el porter rival no va saber blocar, que la pilota morta dins l'àrea, seria aprofitada pel nostre equip per rematar a plaer i posar així l'empat i resultat definitiu del partit.

L'equip va mostrar-se superior al seu rival en pràcticament totes les facetes del joc, però vam pagar novament la manca d'encert en els metres finals, i les petites desconexions que presenta l'equip en la construcció del joc entre la defensa i la davantera i que ens impedeix generar major quantitat de jugades de perill.

Seguirem treballant fort per començar a sumar de 3 la propera setmana.