UE SANT CELONI 1 - 2  ALEVÍ A

Gran partit de l'equip en un camp i davant d'un dels equips més complicats de la lliga, especialment quan encara els seus partits com a local. El partit s'ha mostrat igualat des del començament, amb alternatives pels dos equips que es trobaven molt més còmodes i perillosos en les transicions ofensives, atacant els espais lliures. L'equip s'ha mostrat profund en les incorporacions per banda, amb determinació en les seves accions i amb capacitat per patir quan el rival inclinava més el camp i es feia més present prop de la nostra porteria. A destacar l'aportació de tots els jugadors de la plantilla, mantenint en tot moment el grau de sacrifici i treball que requeria el partit i mostrant la personalitat suficient per afrontar un partit que s'ha acabat decidint en favor nostre per petits detalls.
A destacar, que hem gaudit d'ocasions clares per haver incrementat la diferència en el marcador, però ens ha mancat claredat en els metres finals, ja sigui en la definició davant el porter rival o bé en realitzar l'última passada per poder deixar sol al company desmarcat enfront del porter. Malgrat això, l'equip ha sabut frenar les embranzides rivals amb bona col·locació, intensitat i mantenint la pilota. Cada canvi d'orientació realitzat, es convertia en oxigen per l'equip i castig pel rival que es desgastava progressivament en les seves basculacions.
Un cop més, l'equip ha creat força perill a pilota aturada, tant en serveis de corner com també en l'execució de faltes laterals i frontals, on únicament ens ha faltat aportar un plus de presència i determinació per acabar de finalitzar les accions en gol.
Respecte als aspectes a millorar, destaquem les pilotes que hem perdut en zona perillosa o compromesa, especialment en la fase de sortida de pilota quan el rival ens pressiona, així com la falta de moviment sense pilota, per oferir diferents opcions de passada al posseïdor de la pilota. L'equip pateix petites desconnexions durant el partit que cal anar minimitzant.
Més enllà del resultat favorable d'avui, volem quedar-nos amb el treball immens que han fet els nostres jugadors, amb sacrifici, solidaritat, serietat i també qualitat en el seu joc. Ens queda un llarg i complicat camí per a seguir aprenent tots junts, però amb l'actitud mostrada avui, podrem anar sempre amb el cap ben alt a qualsevol camp i sentir-nos orgullosos del treball realitzat i de la imatge oferta per l'equip. Aquest es el camí a seguir, no ens conformarem i treballarem encara més dur, perquè creiem en aquests jugadors i en el que poden oferir.
Enric Medina i Ferran Pericas