INFANTIL B 3-0 C.F.MARTORELLES

Tercer partit consecutiu deixant la porteria a cero i quallant una molt bona actuació davant un equip potent físicament.

El partit va començar amb un descontrol bastant important, és a dir, que els nostres jugadors no tenien el control de la pilota, ni tampoc trobaven el lloc més còmode al camp. A més a més si estava el partit complicat el temps tampoc ens va fer cap favor, ja que la pluja va accelerar el ritme del partit, però en la primera arribada clara després d’un llançament de banda l’Aleix Barba va poder fer el 1-0. L’equip va continuar treballant i a mida que passaven els minuts podien millorar totes les errades comeses anteriorment. Els primers 35 minuts van finalitzar amb un control important de la pilota per part dels locals i amb el resultat de 1-0.

La segona part després d’eixugar-nos una mica tota l’aigua que ens havia caigut a la primera part, els jugadors van posar-se el mono de treball i va millorar molt més l’actuació de la primera, combinant molt millor i fent possessions més llargues. A falta de ¼ d’hora del final van poder matar el partit amb dos gols més, un d’en Quim i tancaria el seu doblet l’Aleix.

Un altre partit sense encaixar, fent una actuació que va de menys a més i intentant millorar el nostre joc.

Bona feina i a gaudir del descans que tenim aquesta setmana!

Equip: Andreu, Lluis, Eric, Roger, Oriol, Martin, Aleix, German, Quim, Manel, Fontanals, Bernat, Albert, Pablo i Kevin.