­EL VILANOVA GUANYA EN UN DELS CAMPS MÉS COMPLICATS DE LA LLIGA

· Els vilanovins van superar a la Lourdes per 0 a 3 i segueixen a la persecució de la segona posició

· El resultat no reflecteix el partit, on els locals van ser superiors però no van saber materialitzar les ocasions de gol

Aquest diumenge, els vilanovins tenien una prova de foc, i és que visitaven un dels camps més complicats de la categoria, com és el de la Lourdes. El resultat final va ser de 0 a 3, tot i això els locals es van merèixer molt més.

Davant d’uns 150 aficionats, el Vilanova no va tenir un partit gens fàcil, i és que la Lourdes és un rival molt incòmode, i que al seu camp és pràcticament impossible guanyar. El partit va començar amb el domini local, que mitjançant pilotes llargues, sempre buscant al seu davanter, van fer molt de mal durant tot el partit. El partit es va complicar quan al minut 32, Marquinhos es retirava lesionat. Al seu lloc va entrar Bryant, el protagonista del partit. Tot seguit, els locals enviaven una pilota al travesser, avisant del perill. Quan el gol local estava més a prop, Bryant va marcar el zero a u al minut 40, després d’una gran passada d’Isma. Just abans del descans, el mateix Isma va estavellar una falta al travesser.

A la segona part, la mateixa tònica: la Lourdes que buscava contínuament al seu davanter i el Vilanova que esperava alguna ocasió al contraatac. Així va arribar el zero a dos  de Bryant, que donava la tranquil·litat als grocs-i-negres. Malgrat tot, els locals no es van rendir i tirant d’orgull van tenir alguna ocasió per marcar gol. Finalment, al minut 80, Pol Esteban marcaria amb un xut ajustat al pal des de fora de l’àrea.

Una victòria que tanca el particular “Tourmalet” del Vilanova, sumant 13 punts de 15 possibles i que es manté en la lluita per la segona posició. La pròxima setmana el Vilanova juga a les 12h a casa contra el BARBERÀ ANDALUCIA. Som-hi Vilanova!