VICTÒRIA IMPORTANTÍSSIMA (0-1) EN “TIERRA HOSTIL”

· Els vilanovins guanyen el duel directe contra el Sant Celoni per 0-1 amb un golàs de Manu al minut 84

· Els d’Àlex Milian ja acumulen 6 partits consecutius guanyant i són tercers a un punt de les posicions de play off d’ascens a Segona Catalana

El dissabte el Vilanova va donar un cop de puny sobre la taula, guanyant per 0 a 1 a un aspirant a l’ascens com és el Sant Celoni. Els groc-i-negre van fer un partit molt seriós davant d’una graderia plena d’aficionats que van gaudir d’un bon partit de futbol. Els vilanovins ja són tercers i es troben a només un punt de la segona posició, gràcies a les sis victòries consecutives.

En una tarda freda, es van enfrontar el Sant Celoni i el Vilanova, en un partit on hi havia més que tres punts en joc: les posicions de play off d’ascens. El matx va començar com la climatologia, fred. Cap dels dos equips tenia el domini del partit. Els locals van gaudir d’un parell d’ocasions a pilota aturada, però no van fer intervenir a Aleix Moreno, porter vilanoví.

A la segona meitat, i amb un Vilanova més còmode a dintre del camp, va ser on es va jugar el partit a les banquetes. Els dos entrenadors van fer canvis, i la partida la va guanyar l’entrenador vilanoví, Àlex Milian, que amb el canvi de Manu va trencar el partit. Al minut 70, Marc Rodriguez va gaudir d’una molt bona ocasió després d’una rematada des de dins de l’àrea que sobrevolava el travesser de la porteria local. Al minut 84, va arribar la jugada clau del partit: Isma canvia el joc per Manu, i aquest després de fer un “barret” al seu marcador, etziba un xut amb l’esquerra que entra pel pal curt del porter, marcant així un gol IMPORTANTÍSSIM.

Als instants finals del partit van debutar dos dels jugadors del Juvenil A: Òscar Tienda i Marc Nogués, gaudint d’uns minuts d’or.

El pròxim partit és importantíssim, i és que en ple “Tourmalet” el Vilanova rep al Santa Eulàlia, un altre rival directe per l’ascens. Després de sis victòries consecutives volem seguir la bona ratxa! DIUMENGE 15 A LES 12:00h...

VILANOVA DEL VALLÈS – SANTA EULÀLIA! Som-hi Vilanova!