SEGONA GOLEJADA CONSECUTIVA (1 - 4) I A MIRAR CAP ENDAVANT

· L’equip d’Àlex Milian va treure la seva vessant més “pràctica” materialitzant quasi totes les ocasions que va tenir.

· El Vilanova ja és 6è i es troba a només 4 punts de les posicions de promoció d’ascens a Segona Catalana

Aquest dissabte a la tarda, el Vilanova va golejar per 1 a 4 a un rival de mitja taula com el Llinars. Els grocs-i-negres es van aprofitar de les ensopegades dels equips de la part alta de la classificació, i se situen a només 4 punts de la segona posició.

Uns 150 aficionats van poder “gaudir” d’una avorrida primera part, on cap dels dos equips van tenir ocasions clares de gol. Marquinhos, al minut 38, va anotar el gol que donava avantatge als visitants amb un gran xut des de fora de l’àrea, ajustat al pal.

A la segona part el partit va embogir; cap dels dos equips tenia el control i les ocasions al contraatac dels vilanovins se succeïen. Amb un d’aquests contraatacs, Manu, que feia pocs minuts que havia ingressat al camp, va marcar després d’una gran passada d’Isma. L’alegria va durar poc, ja que cinc minuts després el Llinars retallaria distància amb un gol a la sortida d’un corner. Quan millor estaven els locals, assetjant la porteria defensada per Aleix, un altre gol de Marquinhos, a la sortida d’un corner, donava la tranquil·litat pels visitants. A l’últim minut de partit, Manu va afusellar al porter local després d’una sacada de banda d’Isma. A la jugada següent, Jorge va cometre un penal sobre el davanter, Ferran Font, que el seu company i capità, Sergi Puchol, no va materialitzar després que Aleix li endivinès les intencions.

En definitiva, el Vilanova va aconseguir la segona victòria consecutiva que l’apropa a les posicions capdavanteres de la classificació. El pròxim partit, DIUMENGE a les 12 a CASA contra el cuer, PALAU SOLITÀ I PLEGAMANS. Som-hi Vilanova!