EL VILANOVA PERD INJUSTAMENT DAVANT EL SANTA EULÀLIA (0-1)

· Els grocs-i-negres van ser superiors en tots els aspectes, menys un, les jugades a pilota aturada.

· Un gol a l’últim minut d’Armando a la sortida d’un corner, va donar els tres punts als de Raúl Rosua.

Aquest diumenge el Vilanova s’enfrontava contra un rival de la part baixa de la classificació, el Santa Eulàlia de Ronçana. A priori el partit semblava fàcil pels vilanovins, després de golejar la setmana anterior per 1-5 al camp de l’Atlètic del Vallès.

Davant d’uns 100 aficionats, el Vilanova no va poder sumar els tres punts que els apropava als llocs capdavanters de la classificació. La primera part va ser clarament de domini local, però amb una circulació en camp propi i massa horitzontal, va fer que el Santa Eulàlia estigués còmode al camp, basculant d’un costat a un altre del camp. Les ocasions més clares, sempre a pilota aturada, van ser del Santa Eulàlia que per sort dels locals no van acabar al fons de la xarxa.

A la segona part, i amb la introducció de Manu al camp tot va canviar. El joc va canviar, amb una circulació en camp contrari i una mica més vertical. Això i que els dos extrems, Luque i Manu, van estar pletòrics, en definitiva una allau d’ocasions pels locals que no van saber materialitzar en cap moment. “Si perdones, ho acabes pagant”, el tòpic es va complir al cent per cent, quan al minut 89 a la sortida d’un corner, el mig centre defensiu del Santa Eulàlia, Armando, es va aixecar lliure de marca i va fer pujar el 0 a 1, i va fer que els tres punts anessin cap a Santa Eulàlia de Ronçana.

Resultat injuts pel bon joc que va fer el Vilanova, que a estones, va tancar als visitants a la seva pròpia àrea. El pròxim partit és el diumenge que ve (6 de novembre) a les 17:30 contra el Palautordera a domicili. Som-hi!