EL VILANOVA GOLEJA I IMPRESSIONA CONTRA L’ATLÈTIC DEL VALLÈS

·        El resultat final va ser d’1 – 5. Cal destacar el gran joc convinatiu del Vilanova que va tenir el partit sota control en tot moment

·        Els vilanovins van oferir la seva millor cara amb un recital ofensiu i defensiu

Els grocs-i-negres van enlluernar als prop de 100 aficionats que van visualitzar al partit al Camp Municipal Primer de Maig. Marc Rodriguez, amb un hat-trick, i Isma, amb dues dianes, van ser els autors dels gols visitants.

Després de la gran remuntada de la jornada anterior contra el Vilamajor, el Vilanova va oferir la seva millor cara el dissabte contra l’Atlètic del Vallès que va aguantar la primera part, però que a la segona va patir l’esforç físic de la primera.

El partit va començar amb una declaració d’intencions del Vilanova: tenir la pilota i fer-se forts en les pilotes dividides. Els visitants es van avançar al marcador al minut 15 per mitjà de Marc Rodriguez, després d’una gran passada d’Isma. Tot i això, els locals es van acostar a la porteria d’Aleix Moreno al final de la primera part, coincidint amb les dues lesions consecutives de Brayan i de Joshua.

A l’inici del segon temps, el Vilanova va tornar a fer-se ‘amo i senyor’ del partit. Deu minuts després de la represa, Isma posaria el 0-2 al marcador després que el seu llançament de falta rebotés a un jugador blanc-i-blau, introduint l’esfèric al fons de la xarxa.

Al minut 60, Àlex Milian va donar entrada al ja recuperat Aleix Colom i a José Luque, aquest segon va estar a un gran nivell amb dues assistències, les dues a Marc Rodriguez. A les acaballes del partit, va arribar el golàs del partit, quan Isma va veure el porter local avançat i des de més endarrere del mig del camp, va etzibar un xut que va superar a Josue Tormo.

A l’últim minut, el conjunt local va poder marcar el gol de l’honor a la sortida d’un còrner, obra de Cristian Martinez.

La pròxima setmana, el Vilanova rep al Santa Eulàlia de Ronçana (Diumenge 30 a les 12). Actualment el Vilanova és setè a només 5 punts del líder, el totpoderós Parets. Som-hi Vilanova!