C.E. LLINARS 4-3 C.F. CADET B

Un gol molt matiner ens fa guanyar el partit abans d'hora i amb la relaxació, la falta de control de pilota i que l'equip contrari va sortir des del primer minut a guanyar el partit, va fer que la tarda a Llinars es fes molt llarga.

El partit es va posar molt de cara quan el nostre golejador, després d'una gran assistència d'en Carlos fes el primer del partit. A partir d'aquell moment descontrol total de la pilota, no la teníem controlada i quan la teníem als nostres peus ens complicàvem molt la vida. El marcador va durar poc amb el 0-1 i també amb el 1-1, els jugadors no es podien creure el que passava dins el camp, però era cert un equip infinitament inferior a nosaltres estava fent les coses molt més fàcils i ens estaven passant per sobre.

La segona part va ser un drama, resum clar. L'equip no lluitava les pilotes dividides a la frontal de l'àrea contraria, fallava ocasions clares i a sobre ens quedàvem amb un home menys. L'equip local va aprofitar-ho per augmentar la distancia fins a 3-1. Després de fer un parell de canvis l'equip va canviar una mica d'actitud, però per errades nostres regalàvem el partit amb un penal innecessari. Abans de fer aquest penal havia retallat distancies l'Arnau Vila, després d'una gran canonada des de la frontal de l'àrea. Per acabar i tancar el marcador en Raul va rematar una pilota amb el cap al fons de la xarxa, impotent ja que l'equip no lluitava les pilotes a l'àrea, va pujar a fer gol ell.

Hem d'intentar millorar la imatge donada aquest cap de setmana, ja que no va agradar gaire i no volem que torni a repetir-se. Des de fora farem tot el possible, perquè dins el camp tinguem una actitud de lluita, sacrifici i humilitat.

Gracies a les ajudes dels companys del Cadet A.

Equip: Vila, Raul, Xavi, Heribert, Carlos, Kilian, Gonzalo, David, Pol, Josep, Adria, Luigi, Oriol i Guillem.