CADET B  7-4 LLINARS

El cadet B del C.F. Vilanova del Vallès va aconseguir imposar-se el Llinars en un partit en poc joc brillant però molt seriós ofensivament.

La primera part del partit estaria resumida amb un equip vilanoví molt contundent ofensivament on per primera vegada durant els partits de pre-temporada i l’únic que portem de lliga és va ser eficaç amb les oportunitats de cara a gol. Destaquem també que a nivell defensiu l’equip va donar moltes facilitats a l’equip rival. Aquesta primera part va finalitzar amb 4-1

La segona part va estar l’equip excessivament relaxats en algunes fases del partit cosa que va provocar que el joc per part dels dos equips fos molt incoherent i va donar l’opció de veure molts gols. Si l’equip hagués estat fort defensivament  i haguéssim controlat la pilota  no hagués seguit donant facilitats al rival i hauria estat un resultat final molt mes ampli que no el 7-4 final.