CADET B 3-1 ESCOLA PIA GRANOLLERS

Partit marcat pel poc joc combinatiu de la primera part, però amb un parell de canvis aconsegueixen controlar-lo i deixar els tres punts a casa.

El partit va començar condicionat amb la gran velocitat que bufava el vent, poc joc de pilota i intentant treure avantatge de l'aire que anava a favor de l'equip local. A causa d'això van dedicar-se a buscar pilotes llargues, algunes vegades fàcils pel porter visitant i altres que anaven directament fora. L'equip visitant es va avançar en el marcador després d'un gol olímpic des del corner dret de la nostre porteria. Minuts més tard l'àrbitre va anular un gol legal a favor nostre, però un parell de jugades més tard va empatar el partit en Josep Gabarró.

La segona part va tenir una dinàmica diferent i l'equip va començat a combinar per terra, sense aixecar la pilota i creant moltes ocasions de gol, a conseqüència d'això l'equip a traves de l'Oriol va poder augmentar la diferencia fins el 3-1 definitiu i van tenir més ocasions per fer més gran la diferencia.

Bon resultat després de sortir derrotats els dos partits anteriors, ara toca pensar com guanyar aquest cap de setmana al Canovelles.

Equip: Cao, David, Gonzalo, Raúl, Xavi, Kilian, Vila, Heribert, Carlos, Josep, Oriol, Luigi, Marc i Ayoub.