• principal
  • vina
 
 

CADET B 3-4 C.D. LA LLAGOSTA

Igualtat màxima que per falta de confiança, relaxació o desconnexió en accions puntuals fan que el resultat sigui negatiu pels locals i trenqui la ratxa de partits consecutius sense ser derrotats, això ens deixa en la mateixa situació a la que estàvem al inici de la jornada, però amb una menys per poder superar els punts de la primera volta.

El partit va ser un anar i venir de jugades per part dels dos equips, un parell d'ocasions a destacar, els locals van tenir el partit perdut, ja que no controlaven al migcamp rival, que estaven treballant a un gran nivell i feien molt mal amb unes conduccions molt rapides, aquesta situació es va resoldre a la segona part i l'equip va millorar fins arribar al 3-4. L'altre cosa a comentar va ser que l'equip visitant hauria d'haver jugat durant bastant temps amb un menys, ja que el porter va fer una entrada a des temps sobre un dels nostres jugadors, però l'àrbitre no va voler veure que el porter va arribar quan ja s'havia fet de nit.

Però no podem culpar a l'àrbitre de perdre el partit, ja que va ser per no ajustar a temps els espais lliures que hi havia entre jugadors i sobretot per calcular malament anar al tall de pilota un parell de vegades.

Sense problema tornarem a treballar Dimecres per preparar el partit contra el Gualba, pròxim rival Dissabte de Sant Jordi.

Equip: Alvar, David, Gonzalo, Raúl, Xavi, Kilian, Vila, Cao, Heribert, Oriol, Josep, Luigi, Arcos i Ayoub.

 

Gerard Rabassa i Arià Puig 


Promocions

Col·laboradors

ajuntament

Visites

Avui 235

Ahir 702

Semanal 1582

Mensual 2281

Total 1241617

Currently are 35 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions