CADET B 4-4 U.E.CANOVELLES

Remuntada que no acaba amb victòria per reaccionar massa tard, no ens van creure en cap moment que podien guanyar i jugar millor fins l'últim quart d'hora que van remuntar una diferencia de tres gols a baix.

El Partit va començar amb un Canovelles assetjant la nostre porteria i que va tenir el seu premi als pocs minuts de iniciar el partit, després d'una pilota llarga on el porter local no va estar afortunat, volent rebutjar la pilota i li va regalar al davanter contrari, fent el 0-1. L'equip va reaccionar molt malament a aquest gol, no aconseguia guanyar el migcamp i pocs minuts de rebre el primer va caure el segon. Després d'aquest gol i corregir un parell de coses que els migcampistes no estaven treballant, l'equip va deixar de patir a darrere i canviar la pressió de camp. L'equip va aconseguir fer un parell de jugades de perill que van demostrar que també volien el partit, quan semblava que la primera part finalitzaria amb el resultat de 0-2 va arribar una molt bona combinació entre en Xavi, en Gabarró i una gran finalització marxant del porter de l'Heribert farien el 1-2.

La segona part després del final de la primera, semblava que tot aniria a millor, però després d'un parell d'errades l'equip visitant va aconseguir d'una avantatge de 1-4, semblava impossible, els jugadors no es creien en la remuntada, però després d'una gran parada a un ú contra ú de l'Alvar i un gol de cap d'en Luigi va fer que l'equip dones un pas endavant i digues AQUI ESTEM NOSALTRES. Reacció massa tard, ja que haurien d'haver estat amb aquesta actitud tot el partit i segur que el resultat hagués estat millor que millor. Minuts més tard arribaria el segon gol a la seva comte particular després d'una gran jugada col·lectiva, l'Heribert definiria perfectament bé davant del porter i per acabar en Josep Gabarró va superar al porter després d'un xut creuat impossible pel porter.

Vam concedir masses gols, però tot i això després van creure en la remuntada i es va aconseguir, bona feina tot i les errades produïdes que van marcar molt el resultat final.

Setmana important per continuar la ratxa sense ser derrotats que ja és de 4 jornades consecutives sense conèixer-la, 3 empats i una victòria i remarcar que 2 partits d'aquests 4 han estat contra els líders del grup.

Equip: Alvar, Marc Arcos, Gonzalo, David, Xavi, Raul, Kilian, Vila, Josep, Heribert, Oriol, Luigi i Ayoub.