C.F. CALELLA 0-7 CADET B

Resultat molt aparatós on reflexa el gran treball ofensiu i defensiu de l'equip, que en cap moment va sortir del partit i va treballar molt bé, ja que el camp era de unes dimensions molt reduïdes.

Primera part on l'equip visitant va posar-se per davant per partida doble gracies a dos gols de l'Oriol, el primer després d'un gran corner llençat a la perfecció per l'Arnau Vila i l'altre després de driblar al porter, però gracies a un parell d'intervencions d'en Queipo providencials, varen fer que la porteria quedes a cero a la primera part i en tot el partit.

La segona part va ser un passeig i l'equip va poder repartir gols a varis jugadors, marcarien a la segona part, Gabarró per partida doble, Cao, Carlos i Xavi. Un gran treball defensiu de tot l'equip, ja que el més normal en camp amb aquesta dimensió hi hagi moltes ocasions de gol per part dels dos equips i la veritat és que l'equip local va tenir un parell de ocasions i prou.

Bona victòria que millora el resultat de la primera volta i moralment ens fa creixer per rebre aquest cap de setmana al Granollers a casa Dissabte a les 15:45h.

Ara només toca continuar treballant per millorar de cara l'any vinent.

Equip: Queipo, David Molina, Gonzalo, Raul, Alberto, Kilian, Vila, Xavi, Oriol, Heribert, Gaba, David Urban, Carlos, Arcos, Cao i Ayoub.