CADET B 2-3 CALELLA C.F.

Una primera part molt avorrida amb només un gol en la única ocasió de gol del equip visitant, la segona part va millorar molt, va accelerar-se molt, tant que vam errar molt de cara a porteria i a conseqüència d’això l’equip contrari va aprofitar-se per marcar la diferencia.

La primera part va ser sense ritme, sense control de pilota i un Vilanova sense personalitat. A partir del minut 20 de la primera part l’equip local va tenir un parell d’ocasions, però el porter contrari va solucionar perfectament.

La segona part el Vilanova va sortir amb un altre actitud i va fer molts mèrits per guanyar el partit, però a vegades la precipitació feia que ocasions molt clares acabessin fora o a les mans del porter. Van errar un penal que podria haver significat l’empat a 1, i a continuació va arribar el 1-2, pocs minuts més tard un desajust de l’equip va propiciar el 1-3 i quan ja quedaven 5 minuts per acabar van poder retallar distancies a traves d’un bon gol d’en Josep Gabarró.

ÀNIMS NOIS! Primera derrota a dins del camp, però que ens farà més grans i ens donarà forces per continuar treballant per millorar tots els aspectes mal treballats en aquest partit.

Pròxim partit a Granollers Dissabte a les 15.00h.

Equip: Josep, Raúl, Xavi, Cao, Heribert, Kilian, Ayoub, Gonzalo, Oriol, David, Arnau, Carlos, Pau, Marc Arcos i Luigi.