VALL D’EN BAS 2-2  FEMENÍ ALEVÍ

Diumenge dia 31 el femení del Vilanova va haver d’anar a Hostalets d’en Vas. El camp de gespa Natural no ens proporcionava una favorable avantatge davant el rival . Ens va costar molt adaptar-nos-en però vam aguantar un 0-0 fins al primer descans.

Al sortir al segon quart,la motivació de les nenes per guanyar va augmentar a conseqüència de la poca concentració de l’altre equip, tot i així ens van encaixar 1 gol. Al descans el femení va adonar-se’n que tot i el resultat en contra, eren capaços de remuntar, però tot i això ens van encaixar un segon gol al penúltim temps. Tot es posava en contra, però l’esforç de tot el partit va tenir la seva recompensa i amb un gol de Carla i un altre de Clàudia vam aconseguir un empat.