SANT FELIU DE CODINES 13 – 1 ALEVÍ FEMENÍ

El diumenge passat, el femení del Vilanova s'enfrontà al Sant Feliu de Codines. Al arribar ens vam trobar al mateix equip de l'any passat, però eren 13 jugadores, per tant, dos equips contra set que anàvem nosaltres. El primer minut vam marcar,el Sant Feliu encara no estava capficat en el joc, però al poc temps un error de la nostra defensa va fer arribar el 1-1, al acabar el quart ens guanyaven 2-1. El segon quart va començar, les nostres estaven ja esgotades mentre l'equip contrari va cambiar totes les jugadores menys a la portera. El tercer quart van fer el mateix, però l'entrenador els hi va manar que ens deixessin jugar i no pressionessin tant, gràcies a això vam tocar i arribar algun cop a la porteria rival. L'últim quart, el vam lluitar però el resultat ja es decantava clarament cap al local. El resultat final va ser de 13-1. Les nostres nenes van lluitar, com sempre, fins l'últim segon.