MOLLET B 0 – 3 PREBENJAMÍ A

El partit de la setmana passada vam jugar contra el Mollet, al seu camp. El partit el varem dominar en pràcticament durant tot el partit i no vam patir quasi be.

Tot i que no vam patir acostumem a tardar molt marcar i posar-nos per devent, però en aquest partit en el primer quart ja vam marcar el primer gol de Pablo. En el  segon quart Tomàs va tornar a marcar amb un centro que per mala sort un rival se’l va ficar en pròpia porta. En el segona  meitat del partit, Lluc aprofitant un rebot d’un corner va marcar el definitiu 0-3. S’ha de dir que varem gaudir de moltes més ocasions però no vam acabar de resoldre-les.

Estem molt contents del treball que estan fent, si en  els partits li fiquem intensitat podem donar molta guerra i jugar be.