PREBENJAMÍ A  4-2  PONENT

Aquet cap de setmana hem jugat contra el Ponent, un gran partit en el que hem tingut la efectivitat que ens ha pogut faltar en altres partits, fent un molt bon joc i amb una bona intensitat, però sense arribar a la qualitat de joc que volem arribar aquesta temporada.

La primera part l’ hem començat “enchufats” i en una jugada de partit semblant a una jugada assajada que tenim per fer els sacs de córner, Lluc ha fet el primer gol     creuant-la des de fora cap al segon pal. Just abans de acabar la primera part, un gol de Tomás de davanter nat ens ha donat més tranquil·litat per afrontar els següents temps. A la segona part Gianluca ha fet el 3-0, un gol amb l’ exterior de la cama dolenta.  A la tercera part hem sortit pensant que tot estava fet i hem encaixat dos gols, que gràcies al gol en l’ últim minut de partit de Tomàs, ha deixat al equip rival sense cap possibilitat de remuntar.

Ha sigut un gran partit de tots els jugadors, l’ equip millora setmana a setmana. Aquesta victòria se la dediquem a Sergi, que no ha pogut assistir al partit perquè estava malalt. Aquesta setmana toca treballar i seguir millorant, així segur que aquest cap de setmana tornem a guanyar.