BENJAMÍ "C" 3 -  2 VILAMAJOR "A"

Aquest cap de setmana vàrem rebre a un dels millors equips de la lliga: el Vilamajor. Al seu camp havíem perdut 2-1 i a casa nostra volíem la victòria fos com fos. Al començar el partit ja vam poder observar la qualitat del rival però no ens vam arrugar i vam lluitar com mai. Abans de finalitzar el primer quart, Sergi Sopena va marcar un golàs de volea rematant una gran centrada d'Albert que es convertia en el seu primer de la temporada. Al començar el segon temps vam encaixar l'empat. Malgrat això vam seguir treballant i buscant el gol però no vam estar encertats. Ja al tercer quart, Ivan Chaume va fer una gran demostració de davanter centre marcant dos golassos. A la última part el Vilamajor va fer un gol merescut però insuficient per a treure-n's els tres punts que tant estàvem buscant.
Personalment, felicito als nou jugadors pel gran partit que van fer( i a l'Adrián, que en poc estarà recuperat)  i espero que la dinàmica continuï així. Enhorabona!