MOLLETENSE (C) 1- 2 BENJAMÍ (C)
Aquesta setmana jugàvem un partit important davant el Molletense, un conjunt de la part inferior de la taula però que no ens transmetia cap seguretat el fet de jugar contra ells.
Les sensacions prèvies al enfrontament no van ser bones: vam poder escalfar en un espai molt reduït i sense pilota. El partit va iniciar-se. Vam començar intensos igual que el rival, però la pilota ens cremava amb excés i el joc no tenia fluïdesa. Malgrat això va arribar el primer, obra d'Albert. El partit va seguir la tònica del primer quart: joc ràpid i poques passades seguides però domini davant el rival i la majoria d'ocasions nostres. Al final del tercer quart va arribar una jugada del rival que van saber culminar bé davant Aarón. A l'últim quart vam sortir mentalitzats de que aquell partit s'havia de guanyar i amb alguns moviments tàctics vam saber transformar la primera acció de perill que vam tenir, altre cop Albert.
A partir d'aquí vam defensar molt bé i vam arribar a tenir alguna que altra ocasió de perill per sentenciar però el marcador es va mantenir . Finalment , 1-2. Una altra victòria soferta, però victòria. Endavant!