BENJAMÍ (C) 1- 2 BIGUES (A)

Enfrontàvem un difícil partit davant d'un Bigues amb una baixa important. Arribàvem amb bones sensacions i el fet de jugar a casa ens donava una petita avantatja que no vàrem aprofitar.
El partit va començar intens, dos equips que intentaven jugar bé a futbol sobre el camp. El benjamí C va estar molt intens les dues primeres meitats i Sergi va posar-nos per davant al marcador materialitzant amb elegància una mil·limètrica centrada d'Albert a pilota parada. Així vam arribar al descans, molt satisfets.
La segona meitat va costar-nos més, ja que el Bigues va sortir molt més endollat i va complicar-nos el joc al mig del camp, fet que ens va fer mal. Tot i això vam aguantar i vam tenir alguna ocasió per a matar el partit. Però no ho vam fer. A l’últim quart vam estar menys intensos i una lesió d'Albert ens va acabar marcant el rumb del partit, ja que el Bigues no va perdonar dues bones ocasions on Aarón no va poder fer-hi res.
Realment , aquesta primera derrota com a locals ens va fer mal i ens va fer sentir impotents al ser remuntats als últims deu minuts. Malgrat això ens hem de sentir satisfets i hem d'extreure el positiu del matx: vam lluitar i vam posar les coses molt difícils a un rival de la part alta de la classificació.
A seguir treballant!

Martí