BENJAMÍ C 4- PONENT 4
Aquest dissabte teníem un partit a priori assequible davant un Ponent amb baixes importants. Nosaltres també teníem la baixa d'Aarón, cosa que va fer que Victor el substituís. El partit va començar prou bé, tot i que faltava arribar a porteria. El benjamí C era superior en tots els aspectes a un Ponent pitjor que el de l'anada. Vam acabar el primer quart sense gols. El següent quart va ser un dels millors de la temporada, en el qual ens vam posar per davant amb un 4-0 amb gols de Sergi, Albert i Ivan x2. L'equip atacava bé, defensava dur i jugava ràpid la pilota. Al concloure la primera part del partit l'equip estava satisfet del bon joc i el resultat. A la segona meitat va sortir Álvaro a la porteria. L'equip es va relaxar, fet que el resultat era favorable, i el rival es va posar les piles en atac. Al tercer quart vam acabar amb un 4-1 i tot semblava que ens quedaríem els tres punts a casa. Al últim quart vam encaixar tres gols, un d'ells de penal, que van igualar el marcador i ens van ensenyar que mai s'ha de relaxar malgrat el resultat.
Personalment m'agradaria felicitar a Victor i a Álvaro ja que van jugar de porters quan no ho són ,van ser valents i ho van donar tot al camp.
L'equip ha de seguir sumant i mantenir el bon joc fet fins ara.