CF PONIENTE  3-1 ALEVI C

Duel entre dos equips de la part baixa de la taula que no va defraudar a ningú dels presents al camp del ponent.

El partit va començar amb dues errades per part dels nostres jugadors, dues errades que es van convertir en 2 gols. Aquest fet va fer que haguéssim de jugar la resta del partit a contracorrent, a més a més tocava remuntar.

Al descans del primer quart va servir per a motivar els nostres jugadors, que veiessin que els dos gols encaixats eren per dues errades nostres, per tant els dos gols eren evitables. Els jugadors va entendre perfectament el missatge i van sortir al segon quart amb més intensitat, esforç i sobretot amb les idees clares de que fer en tot moment. Vam obtenir recompensa escurçant el marcador a 2-1.

Els dos darrers quarts ens vam bolcar a l’atac en busca de l’empat, però la pilota no va voler entrar, situació semblant a la viscuda al camp de l’Escola Pia.  El fet de perdonar tant davant de porteria va fer que l’equip rival aprofites una jugada aïllada per a fer el definitiu 3-1.

Ens toca felicitar els nostres jugadors, amb l’esforç, treball i sacrifici dels 3 últims quarts aconseguirem coses molt positives el que resta de temporada