ALEVÍ A 4 - 3   PB SANT CELONI

Va ser un partit molt renyit el Sant Celoni sempre anava per davant. Al minut 28 va arribar el primer gol del Sant Celoni, un xut de falta molt ben col·locat que l'Andreu no va poder aturar 0-1. No ens vam enfonsar i al minut 30 va arribar el nostre primer gol, també de falta en aquest cas executada pel David amb bona precisió i aconseguim empatar 1-1.

A partir d'aquí vam anar sempre pel darrera, però en cap moment vam donar el partit per perdut, la intensitat va ser pràcticament igual a tot el partit fins i tot al final vam pujar una mica més. La resta de gols van ser treballats després de passades entre línies bastant precises que el jugador receptor va saber aprofitar en algunes ocasions.

Al minut 43 arriba el segon del Sant Celoni, però no ens relaxem i en Bernat en el 44, després d'una bona centrada d'en Lluís marca el 2-2. No van esperar gaire per tornar-se a posar per davant i al 47 encaixem un 2-3. Comencem l'últim quart anant pel darrera en el marcador, però com ja he dit i crec que és important, ho repeteixo, vam pujar la intensitat que va ser la que ens va fer empatar el partit per tercer cop amb un gol den Bernat al minut 57, 3-3.

Els últims minuts van ser d'infart, no vam baixar la guàrdia fins que Bernat va fer el 4-3 que ens donava la victòria.

En resum un partit molt treballat i acabat amb molta satisfacció per part de tot l'equip. Hem lluitat i hem aconseguit l’objectiu!!!