ALEVÍ A 8 – 1 MARTORELLES

Va ser un partit dominat en general pel Vilanova. A la primera part, tots dos equips vam tenir ocasions de gol, però no es va encaixar cap, per part de cap equip. Només començar la segona part, el Martorelles ens va marcar per culpa d’una errada nostra. Això ens va fer reaccionar i als dos minuts vam aconseguir l’empat amb un gol molt elaborat.

Al cap d’uns minuts, ens vam avançar en el marcador amb un gol de rebot, era el 2-1. El Martorelles es veia amb possibilitats d’empatar i va tenir algunes ocasions per fer-ho, però abans d’acabar la segona part, el Vilanova va marcar el 3-1. Això ens donava algo més de tranquil·litat.

La tercera part va ser un domini total del Vilanova i l’equip no va deixar respirar al Martorelles. Al cap d’una estona vam fer el 4-1. Després d’aquest gol, el Vilanova no parava de xutar a porteria i tenir ocasions, fins que,  després d’un xut de falta, el nostre equip torna a marcar gràcies a un rebot, era el 5-1.

La quarta part va ser més o menys com la tercera, de ple domini del nostre equip, generant  moltes ocasions de gol. Al començament d’aquest quart vam fer el 6-1, al cap de dos minuts, el 7-1 i pràcticament al final del partit, el 8-1.

En general vam fer un bon partit i vam veure reflectit en el resultat, l’esforç de tot l’equip.