ALEVÍ A 0-3 AT. VALLÉS

El partit va començar amb domini nostre , casi que no tocaven pilota però ens vam trobar amb un problema; érem 8 jugadors 1 de recanvi per que Bernat i Fontanals estaven malalts i el Guillem anava a jugar amb l 'infantil, i l'Andreu abans del partit ens va dir que li feia molt mal el coll es va tindre de posar de porter el Lluis

Al començament de la segona part el Manel agafa al contrari i falta  per ells a la frontal, xuten i gol 0-1, però nosaltres ho seguíem intentant però el porter era molt difícil  marcar-li vam acabar la segona part així.

En la tercera part anàvem tocant, tocant i tocant la pilota però no entrava  i a un contratac Pablo li treu al contrari però en contes de pasarli al Lluis la tira fora saquen de banda centren i gol  0-2.

En l'ultima part vam sortir super enxufats xutant a porteria moltes vegades , tenin la possessió de la pilota , vam tenir moltes ocasions de gol però el porter era molt bo, i en l’últim minut de partit Pablo falla un pase ens fan un contratac i gol 3-0.

Finalment vam perdre 0-3, però molt bon partit, força Vilanova!