UNIF. STA. PERPETUA 2-3 C.F.INFANTIL B

Una relaxació excessiva, acompanyada d’un equip, on el jugadors van fer la guerra pel seu costat cadascun, acaba amb un partit guanyat “in-extremis”.

Un inici de partit desitjat per part dels entrenadors visitants, però a la vegada una arma de doble tall, es posen per davant al marcador a un camp molt i molt complicat on any rere any aquest equip li ha costat molt treure els tres punts i a conseqüència d’això l’equip pensa que els locals no tenen la qualitat suficient com per donar la volta en el marcador. Aquí va haver l’equivocació per part dels visitants, que van deixar de fer el seu joc, van distanciar-se en excés les línies del mig camp amb la defensa i va aprofitar-ho la Unificació Sta. Perpetua per donar-li la volta al marcador a la primera part.

La relaxació excessiva a la primera part va desaparèixer a dins del vestuari, els jugadors no es creien que el partit estigues com estava en aquell moment, l’equip no es reconeixia i tampoc feia el joc habitual. La segona part l’equip va aconseguir ser un bloc i sense fer un futbol brillant va treure endavant un partit que s’havia complicat moltíssim. L’empat després d’un corner, capturant una pilota a la frontal de l’àrea a segona jugada, i un gol després d’una falta lateral a l’últim minut, van donar la volta al marcador aquest cop a favor de l’equip visitant.

L’equip no pot continuar jugant amb foc, perquè aquest cop ha sortit bé i els tres punts han anat a Vilanova, però hi haurà un partit que no hi haurà aquesta sort o s’acabarà el temps abans d’aconseguir-ho.

A partir d’aquest partit hem d’aprendre, jugadors i entrenadors, per evitar tornar a caure a la mateixa trampa i evitar patiments innecessaris.

Seguirem treballant per posar-li emoció a aquesta lliga i millorar tots els aspectes treballats erròniament aquest cap de setmana.

Aquest cap de setmana tornem a casa, contra l’Ametlla a l’hora de sempre, 13:30h.

Equip: Sergio, Navarro, Raúl, Arnau, Joan, Marcel, Roman, Velert, Cuenca, Antonio, Joel, Moreno, Albert, Xavi i Jordi Garrido.