INFANTIL B 1-1 C.E. LLINARS

Tots sabíem que era un partit complicat i així va ser

El partit va començar amb uns primers minuts on els dos equips van treure les seves armes i van començar a atacar les dues porteries, però després d'uns minuts de igualtat l'equip local va passar per sobre de l'equip visitant, a conseqüència d'això va arribar el primer gol vilanoví, després d'un gran desplaçament d'en Jordi Roman sobrevolant tota la defensa i amb una gran definició d'en Moreno. Minuts més tard l'equip tindria un parell d'ocasions per fer gol, però ja no es mouria aquest 1 per part local.

Abans d'acabar la primera part  una gran jugada individual per banda dreta de l'atac del Llinars va acabar amb una pilota centrada al punt de penal que després de varis rebots acabaria al fons de la xarxa, fent l'empat definitiu. Aquest gol es podria haver evitat amb una falta tàctica al migcamp.

La segona part va continuar amb la mateixa dinàmica, però aquest cop el Llinars només intentava sortir al contraatac i el Vilanova va tancar-los a darrere, sense espais estava la cosa molt complicada per entrar i els xuts llunyans no trobaven porteria. Aquest empat complica una mica les nostres aspiracions, perquè ens obliga a guanyar tot el que queda, si volem aspirar a guanyar la lliga.

Treballarem per arribar a final de temporada imbatuts! Ànims nois a continuar treballant.

Equip: Queipo, Raul, Xavi, Jordi Garrido, Antonio, Roman, Moreno, Arnau, Navarro, Gonzalo, Eric, Cuenca, Alvar, Joan, Dani, Velert i Albert.

 

Diego Rodriguez i Arià Puig