INFANTIL A 1-7 LA LLAGOSTA A

Bon partit contra el líder que no havia perdut cap partit, ens van ficar un gol al minut 4, però a poc a poc vam saber treballar bé el partit, així en el minut 14 vam empatar el partit per mediació de David en sapiguer aprofitar d'una jugada i seguir-la fins arribar a porta.

Un altre jugada clau va ser al minut 22, ja que es va produir un penal 

en contra nostra, que el mateix entrenador ens va demanar disculpa, ja que havia estat error de l'àrbitre, va ser una de les jugades claus del partit,ja que  estàvem jugant molt bé, després en el minut 25 d´ aquesta primera part ens van expulsar a un jugador, en aquest cas a Eloy, segons l’àrbitre es va  dirigir malament, però abans de l'expulsió un jugador de la  Llagosta va fer una entrada a l'altura del genoll que l'àrbitre no va voler amonestar-la.

Tot això va fer que el partit ens costés més, ja que després de l'esforç i amb un home menys contra líder ens va passar factura en el partit. Vam acabar la primera part amb 1 a 2.

El començament de la segona part va ser una mica descordinada, ja que en els minuts 35,44,45,56 i 64 ens van ficar la resta de gols, l'equip va demostrar gran esforç, ja que era un partit complicat.

Va debutar amb nosaltres un aleví Pablo que per cert va  treballar  molt i se li veuen coses interessants.

Tot i que no era la nostra lliga, vam fer un gran partit

seguirem treballant.

 

Fernando