CADET "A" 4-1 LOURDES, U.E. "A"

Aquest cap de setmana vam acabar contents perquè vam aconseguir una victòria important i l'equip ho va donar tot, però tot i així el partit va deixar la sensació que encara hi ha moltes coses a millorar.

La primera part la vam començar amb bona dinàmica durant deu minuts tocant la pilota i creant ocasions de gol, però aquesta dinàmica no va durar gaire i durant la resta de la part no jugàvem a res. Els primes 40 minuts van finalitzar amb el Vilanova un gol per davant gràcies a un córner.

A la segona part  vam marcar només començar i 15 minuts després vam ampliar distàncies gràcies al 3-0  de penal amb el que ens vam relaxar una mica. Llavors en un córner vam encaixar el 3-1 que no va durar gaire ja que 6 minuts més tard vam sentenciar amb el 4-1 final.

Tot i el contundent resultat i les ganes amb les que es va jugar tota la plantilla és conscient que no vam jugar a res i que hem d'intentar dominar més el joc.