MONTORNÈS  1-3 JUVENIL A

Gran partit i gran victòria que demostra la bona línia en la que està l’equip. Portàvem molts partits jugant força bé però faltava la cirereta del triomf.

El partit va començar amb molta mala sort per part nostre. Al minut 3 en el primer atac del Montornès,  una pilota rebotada des de la banda va agafar alçada i, per sorpresa de tots va entrar per l’escaire.  1 a 0 sense pràcticament haver començat a jugar.

L’equip està molt sòlid i, malgrat el gol en contra, va començar a tocar i tocar la pilota, controlant totalment el partit i creant moltes oportunitats de gol que, unes vegades per no saber finalitzar i altres per encert del seu porter, no vam poder materialitzar. Al descans es va arribar amb un injust e immerescut 1-0.

El principi de la segona part va ser totalment diferent. Dues bones jugades d’atac van fer pujar el 1-2 al marcador i a partir d’aquí  continuar controlant el partit, sense patir fins les acaballes que vàrem aconseguir el definitiu 1-3.

Felicitar a tot l’equip per la gran feina que estant fent.