JUVENIL A  2-3  CALDES

Definitivament aquest equip no té gens de sort. Es va escapar un merescut punt en el temps de descompte, desprès de haver remuntat un 0-2 en contra i jugant amb un jugador menys casi tota la segona part.

El equip no va començar bé el partit, desconnectats i amb poca circulació de la pilota. Així en el minut 9 vàrem rebre el primer gol. Fins al descans partit més igualat però sense gaires oportunitats per cap de les dues bandes. Lamentar just abans del final de la primera part la lesió d’en Miquel, amb un trencament del dit del peu. De part de tot el equip desitgem que et recuperis aviat.

Al poc de començar la segona part el Caldes va fer el segon i tot seguit la expulsió del Victor.

A les hores i quant tot semblava perdut, el partit va canviar. En David Gonzalez va començar a fer mal per la banda esquerra i l’única forma que tenien de parar-lo era fent falta. D’una d’aquestes faltes va venir el primer gol, marcat per ell mateix. Poc desprès una altre jugada del David per la banda va acabar en una centrada que va rematar en Miquel Riera fent el gol del empat.

Vàrem continuar buscant el gol de la victòria, malgrat la inferioritat, però l’esforç no va tenir recompensa ja que en el temps de descompte el Caldes va fer el tercer i es va emportar el partit.