JUVENIL  5-3  LA LLAGOSTA

Primera i merescuda victòria del juvenil.
Partit amb dues parts molt diferenciades. La primera amb molt control de la pilota, intentant jugar en tot moment i creant bones ocasions. La diferencia al descans era molt superior a la que reflectia el marcador (3-2).
A la segona part, es va perdre ritme, pressió i possessió. Això va fer que el partit fos més descontrolat i que pràcticament no es jugués a res per part de cap dels dos equips.
Malgrat tot vam saber aguantar i sense deixar de lluitar, arribar als últims minuts amb avantatge al  marcador. Ja a les acaballes un contraatac, que va acabar en penal, va suposar el  definitiu 5 a 3.
Felicitats a tots el jugadors per la implicació i el esforç que estan fent. Animar-los a continuar treballant igual, tant en els entrenaments com als partits. Si continuem així es segur que vindran moltes mes victòries.