LLIÇÀ DE VALL  1-2 JUVENIL A

Segona victòria consecutiva que demostra el creixement de l’equip. Molt bon partit de tots els jugadors. Per primera vegada el bon joc, la intensitat i el sacrifici van durar els noranta minuts. Fins ara havíem fet bones primeres parts però no érem capaços de mantenir el ritme a les segones.

El partit va estar controlat en tot moment, molt  segurs en defensa, sense rebre pràcticament ocasions de gol i sortint amb perill al contraatac. De una jugada d’aquestes va arribar el 0-1 al minut 37.

La segona part va començar amb el gol de l’empat. Semblava que tornàvem a caure en el problema de sempre i que baixaríem el braços, però  no va se així. L’equip  va continuar sòlid en defensa i creant nombroses ocasions de gol que no es materialitzaven.  La sort ens va canviar al minut 80 i en una falta des de gairebé el mig del camp vàrem aconseguir el 1-2. Els últims 10 minuts van ser de nervis, amb més por a la mala sort que als mèrits que feia l’equip contrari. Al final una gran victòria que ens deixa a tots molt satisfets.

Felicitar a tot l’equip per l’esforç però sobretot vull destacar a Miquel Riera, que es va sacrificar per necessitats de l’equip i va tenir que fer de porter durant tot el partit, amb una actuació gairebé perfecte.