JUVENIL A  4-3  BIGUES

Per  fi  va arribar la victòria que tant havíem esperat.

El nostre juvenil va fer una primera part casi perfecta. Fins al minut 40 total control del partit, sòlids en defensa i efectius de cara a porteria. Ells no van crear cap ocasió de gol i nosaltres vàrem aprofitar  pràcticament totes. Així, a 5 minuts pel descans, el resultat era de un clar 3-0   ( tots 3 gols de Raúl Molina). Però tot no podia ser tan fàcil. Dues errades individuals  en els últims 5  minuts de la primera part van fer que encaixéssim 2 gols i que el Bigues entrés de ple en el partit.

El descans va anar bé per recuperar la tranquil·litat i sortir a la segona part a continuar controlant el partit. La superioritat no va ser tant clara com a la primera, però vàrem poder fer un quart gol que ens havia de donar tranquil·litat pel tram final del partit. Tot i això encara vàrem encaixar un altre gol a les acaballes del partit que va fer que no poguéssim deixar de patir fins que l’àrbitre no va xiular el final.

Feia falta una victòria per fer veure als jugadors que som capaços de guanyar. Si ens ho comencen a creure i continuem treballant tots plegats, no tinc cap dubte de que arribaran moltes més.