VILANOVA 0-1 STA. EULÀLIA DE RONÇANA

Primer partit com a locals, en busca dels primers punts a la taula de classificació, ens enfrontàvem a un equip, on la seva principal virtut era la constància i la intensitat. Vam estar fluixos durant els 90 minuts, sent molt intermitents, però tot i així, disposant de les millors ocasions de tot el partit. El Sta. Eulàlia va trobar un gol, després d’una errada en la sortida de pilota, que va aprofitar el davanter per enviar la pilota a la xarxa en el minut 15. A partir d’aquí, el partit es resumeix amb una gran ventallada d’ocasions dels locals a porteria contrària, fins a 4 de molts i molt clares, però sense èxit.

El partit finalitza amb un 0-1 pel Sta. Eulàlia, seguim buscant els 3 punts i obrir el marcador.