Imprimir
Categoría: Primer equip
Visto: 1833

VILANOVA 5-1 MONTMELÓ

Per fi vam conèixer el gust de la victòria, després de buscar-la durant tants partits, ens va arribar aquest cap de setmana i d’una manera excel·lent. Després de molts cops immerescuts aquest equip que ha rebut en excés, va fer un inici de partit exemplar i aguantant fins al minut 90, amb petites errades que seguirem corregint en el transcurs de la temporada.

Es va sortir amb ganes de guanyar, fet d’agrair, que després de tantes jornades sense conèixer la victòria l’equip demostrés les ganes que té de fer-se fort en aquest grup. La primera ocasió arriba a peus d’un Manu que lluitava tot, i amb insistència es va clavar davant el porter xutant al costat del pal, el primer gol arriba de Sori després d’una bona passada d’Edgar, el segon Batle espera al moment precís per donar una passada a Sori sol davant el porter que li deixava la pilota a plaer a Manu per posar el 2-0 abans del descans. En la segona part, el Montmeló va aprofitar el llançament d’un córner per retallar distàncies, i l’equip evitant que passés fets de jornades anteriors, va alçar el cap i va fer grans jugades per marcar tres gols més a peus d’Isaac, Batlle i Miralles.

Es va donar un pas endavant, trencant amb una mala dinàmica i que ens ha de donar una gran espenta per començar a pujar posicions en la taula de classificació.

Donar les gràcies a l’equip per no baixar els braços, i demostrar el bon ambient i conjunt que hi ha dins i fora del camp.